Назад до Миксери и пасатори Zephyr

Миксер ZEPHYR ZP-1115A С КУПА

Арт.№: 6515 Принтирай
Неналичен
Доставка и плащане

Продуктът вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим щом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Ел. поща
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Миксер ZEPHYR ZP-1115A С КУПА
Миксер ZEPHYR ZP-1115A С КУПА

Информация

Миксера ZEPHYR 2в1, може да бъде използван както като настолен, така и като ръчен миксер. Той идва с 4 броя хромирани бъркалки :
- 2 броя за разбъркване на тесто
- 2 броя за разбъркване на яйца и други смеси

Един от най-полезните кухненски помощници, той спомага за приготвянето на разнообразни готварски рецепти. От разбъркването на тежко тесто до разбиването на леки смеси като крем, яйца, заливки за сладкиши, работата с миксера е безпроблемна и комфортна.

Моторът му е достатъчно мощен и готов да извърши всяка поставена задача. Миксерът е оборудван с 5 скорости + турбо бутон за придаване на допълнителен тласък при по-трудни смеси.

Zephyr ZP 1115 A е направен с мисъл и ориентация към потребителските изисквания и работата с него е максимално улеснена. Отделянето на бъркалките се извършва безпроблемно, благодарение на бутон за освобождаване.

Миксерът е с обемна 3-литрова купа, достатъчна за съставките ти, но при желание можеш лесно да го освободиш чрез вграден бутон и да го ползваш като преносим ръчен миксер.
loading...