Онлайн магазин от Valival

“ЕМДЕ Електроникс” ЕООД е сред водещите фирми за проектиране, изграждане и монтаж на климатични и слънчеви системи и доставка на бяла техника, електроника и аксесоари. За успешното развитие на нашия бизнес, ние разчитаме изключително силно на нашите добри партньорства и на настоящите ни и бъдещи клиенти. Работим изключително професионално и наблягаме на най-дребните детайли в нашата сфера на дейност, именно затова се доверихме на дигитална агенция Valival за изработката на нашия онлайн магазин Emde-Electronics.bg, защото знаем от дългогодишната ни съвместна работа, че техните дизайнери и програмисти също са перфекционисти като нас.

Искахме нашият онлайн магазин Emde-Electronics.bg да бъде в крак със съвременните тенденции, да няма нищо излишно, което само да затруднява нашите клиенти... Искахме най-доброто, имахме достатъчно добри идеи, виждахме реализираният проект в главите си, а за екипа на дигитална агенция Valival остана по-трудната задача. Да го реализират така, че да отговорят напълно на нашите големи изисквания. Не сме и очаквали друго от тях, освен да се справят отлично и резултата за пореден път е по-добър, отколкото сме си го представяли. Днес ние знаем, че можем да разчитаме на 24/7 поддръжка и SEO оптимизация от дигитална агенция Valival.

Голямото разнообразие от продукти е класифицирана в пет големи раздела, като всеки от тях е съставен от различен брой под раздели спрямо видовете серии и производители. Няколко човека от нашия персонал отговарят за актуализирането на онлайн каталога на магазина ни. В него всеки продукт може да бъде подробно представен с обща информация, снимки, видео и множество таблични характеристики. Едно от големи предимства на нашия онлайн магазин Emde-Electronics.bg е възможността за покупка на лизинг директно през специализиран модул поставен в него.

Неслучайно вече няколко години “ЕМДЕ Електроникс” ЕООД работи с тази дигитална агенция и я препоръчваме на останалите си бизнес партньори. Когато човек знае какво прави, той се старае да го направи максимално добре. А реализираните ни съвместни проекти говорят сами са себе си, което ни дава надеждата, че бъдещето ще бъде още по-успешно. Просто екипът на дигитална агенция Valival са доказани професионалисти, точно като нас. Посетете сайта им valival.bg за повече информация и връзка с тях.

loading...